Allergie Weetjes.

Pilletjes tegen de honden allergie, deze werken zonder dokters recept

Pilletjes tegen de honden allergie, deze werken zonder dokters recept

Een allergie voor honden kan erg vervelend zijn. Niet alleen zijn deze viervoeters heel erg geliefd, ze zijn ook een van de meest voorkomende huisdieren in het land. Wat mensen echter niet weten is dat deze honden zelf ook allergisch kunnen zijn voor het milieu of bijvoorbeeld hun voedsel. Animigo Anti-Allergie voor Honden is een middel dat de klachten van je hond helpt verminderen in het geval van een allergische reactie. 

Hoe Animigo Allergy Aid Snacks werken

Een allergische reactie is heel erg vervelend, zowel voor dieren. Er zijn voor honden verschillende oorzaken waarom ze allergisch zijn. Zo kan een allergie bijvoorbeeld erfelijk zijn en zorgen voor een allergische reactie door vlooien en mijten, voeding zoals granen, vlees of noten, huidschilfers, pollen en bomen, veren, parfum en geneesmiddelen. Ook kan het huisdier een allergische reactie krijgen wanneer deze in contact komt met vloerbedekking, linoleum of verf en contact met schoonmaakmiddelen. De symptomen die ontstaan zijn vaak te zien door het bijten, krabben en likken aan de kop, poten, oksels en liezen. Honden met een licht gekleurde vacht krijgen vaak een zwart bruine verkleuring in hun huid bij een allergie. 

Een allergische reactie uit zich vaak in jeuk. In het geval van een allergie wil je er natuurlijk voor zorgen dat je huisdier zo min mogelijk last heeft van deze klachten. Animigo Anti-Allergie voor Honden is een vorm van anti-allergie die het immuunsysteem voor honden sterk ondersteund waardoor de allergische reacties een stuk worden verminderd. Het middel is geschikt voor alle honden, is gemaakt van natuurlijke middelen zoals lijnzaad, kurkuma, druivenpit en nog veel meer. De tabletten helpen tegen elke soort allergie en zijn gemaakt met een kip- en bacon smaak zodat de hond deze ook makkelijker in kan nemen. 

Voor kleine honden tot 4 kg wordt het aangeraden om een tablet per dag te nemen. Voor middelgrote honden van 5 tot 22 kg is 2 tabletten per dag goed. Voor iets grotere honden van 23 tot 45 kg worden 3 tabletten per dag aangeraden en voor grote honden van 46 kg of hoger 4 tabletten per dag. Het middel werkt erg goed om de jeuk van de hond te verminderen en de allergische reactie tegen te gaan. Het enige nadeel van dit middel is dat het misschien even kan duren voordat de medicatie begint met werken. 

De allergie van je hond tegengaan met Animigo Anti-Allergie voor Honden

Een allergie kan zorgen voor een vervelende reactie op de huid van de hond. Omdat ze hier last van hebben gaan ze vaak krabben, jeuken en likken. Een allergische reactie kan door alles ontstaan en voor een hond kan het lastig zijn om te bepalen waar deze vandaan komt. Het Animigo Anti-Allergie voor Honden tablet zorgt er echter voor dat de klachten verlicht worden ongeacht van het type allergie dat de hond heeft. Het product is gemaakt van natuurlijke materialen en is 100% veilig voor je hond om te gebruiken! De bacon- en kip smaak zorgt ervoor dat de hond geen probleem heeft met het innemen van het tablet.