Allergie Weetjes.

Geen huisstofmijt meer op je matras

Wanneer jij allergisch bent voor huisstofmijt kun je daar verschillende dingen tegen doen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor laminaat in plaats van tapijt of jaloezieën in plaats van gordijnen. Helaas zul je altijd met textiel in aanraking blijven komen. Hierbij kun je vooral denken aan je matras. Het beste wat je kunt doen is dan je matras huisstofmijt vrij maken.

Ecosect Huisstofmijt Spray Concentraat

Wij willen je graag kennis laten maken met de Ecosect Huisstofmijt Spray Concentraat. Deze matrasspray is zeer effectief en geconcentreerd. Hij is ook nog eens zeer zuinig in gebruik, want je hebt voldoende voor 5 liter matrasspray. De spray kan worden gebruikt ter voorkoming van huisstofmijt, bacteriën, schurft en bedwantsen. De spray is gebaseerd op mechanische en natuurlijke ingrediënten. De matrasspray reinigt ook de ondergrond van uitwerpselen en is tot 4 weken werkzaam.

Wat is de Ecosect Huisstofmijt Spray Concentraat?

Met de Ecosect Huisstofmijt Spray Concentraat kun je jouw matras huisstofmijt vrij maken. Er is genoeg concentraat voor 5 liter spray, dus 5 behandelingen. De spray is geschikt voor je matras en ander textiel zoals banken en gordijnen. Door de complexe mix van etherische oliën vormt deze spray een barrière tegen huisstofmijt en andere insecten. Deze spray reinigt oppervlakken van textiel en neutraliseert vieze geuren.

Hoe gebruik je Ecosect Huisstofmijt Spray Concentraat

Om te beginnen met je matras huisstofmijt vrij maken stofzuig je eerst het matras inclusief alle naden, kieren en randen. Vervolgens maak je de spray klaar door concentraat en water te mengen in de verhouding 1 op 4. Dit betekent dat je 1 liter concentraat mengt met 4 liter water. Daarna maak je met water en zeep je matras goed schoon en laat je het drogen. Spray nu het mengsel van Ecosect Huisstofmijt Spray Concentraat en water door middel van een plantenspuit op je matras en vergeet daarbij de naden, kieren en randen niet. Wrijf nu met een schone doek over de oppervlakken zodat vlekvorming wordt voorkomen. Vervolgens laat je jouw matras goed drogen.

Voordelen Ecosect Huisstofmijt Spray Concentraat

De spray is geschikt voor meerdere insecten bijvoorbeeld voor bedwantsen. De spray reinigt, verfrist en verwijdert vieze geuren. Het middel geeft een frisse geur en stoot vuil af. Naast je matras kun je ook de bank en gordijnen mee behandelen. Je matras kan na behandeling met het concentraat snel weer worden gebruikt. Is er al huisstofmijt in je matras aanwezig, dan neutraliseert de spray de uitwerpselen van de huisstofmijt. Deze spray bevat micro organismen die op een natuurlijke manier een afwering vormen tegen huisstofmijt en andere insecten.

Nadelen Ecosect Huisstofmijt Spray Concentraat

Er kleven weinig nadelen aan deze spray. Je moet voordat je jouw matras of textiel inspuit met deze spray wel eerst grondig reinigen met water en zeep. Dit moet opdrogen en dat kost tijd. Wanneer dit eenmaal droog is kun je de spray aanbrengen, waarna het droogproces aanzienlijk sneller gaat. Het kan dus even duren voordat je jouw matras weer kunt gebruiken.

Conclusie

Om je matras huisstofmijt vrij maken raden we dit product zeker aan! Het beschermt zeer goed en blijft lang werkzaam.